Published on 2020-08-18

LINK Mobility blir CPaaS-klar

LINK Mobility lanserer en oppgradert versjon av sin Common Gateway Infrastructure (CGI)-plattform som gjør den fullstendig CPaaS-klar.

Den nye versjonen av CGI gjør det mulig for kunder å bruke et stort utvalg av kanaler for A2P- og P2A-applikasjoner, inkludert Google Verified SMS, Viber, RCS og WhatsApp.

Under Covid-19 har plattformen blitt brukt av flere myndigheter og mobiloperatører for å kommunisere til et stort antall kunder. I løpet av de første dagene av Covid-19 sendte vi over 27 millioner meldinger i Europa. Myndighetene var i stand til å gi oppdateringer til sine innbyggere i denne kritiske tiden, og selskaper var i stand til å holde kontakten med kundene til tross for krisen. I løpet av de siste månedene var den nyeste versjonen av CGI i stand til å sende Mobile Originated og Mobile Terminated avansert trafikk til 220 land, inkludert SMS, RCS, WhatsApp for Business, Google Verified SMS og Viber. Dette betyr at myndigheter og organisasjoner kan nå sine målgrupper mer effektivt og på deres foretrukne kanaler.

LINKs administrerende direktør, Guillaume Van Gaver, sier: "Koronakrisen øker ikke bare behovet for å øke institusjonenes og bedriftenes digitale evner, men den krever også en økning i kommunikasjon med innbyggere og kunder. Dette er grunnen til at vi er glade for å utvide våre omnikanal-kapasiteter og tilby kundene våre flere måter å nå sine målgrupper på. Vi er også glade for å øke investeringene våre i nye funksjoner til vårt eksisterende brede utvalg av plattformer for å støtte kundene våre i en rekke bruksområder.»

For å støtte merkevarer under gjenåpningen av samfunnet, brukte vi RCS for å øke svarfrekvensen til sluttkunder samt WhatsApp for kundeservicebruk.

I fjerde kvartal 2020 vil LINK Mobility fortsette å rulle ut ytterligere CPaaS-funksjonalitet, som Facebook Messenger, og lokale markeder ombord til formidlingssystemet levert av Digital Route og faktureringssystemet levert av Cerillion.