Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility har intensjon om å kjøpe Responsfabrikken A/S

17 mars 2016
Share:

responsfabrikken logo

LINK Mobility Group ASA har inngått en Term Sheet avtale med REFA Holding A/S, med intensjon om å kjøpe Responsfabrikken A/S, Responsfabrikken AS & Wirelessfactory ApS (Responsfabrikken) i Denmark

Responsfabrikken er Danmarks ledende leverandør av mobil markedsføring og digital løsninger med en solid kundebase. LINK Mobility er den ledende A2P meldingd operatøren i Danmark. De to selskapene er en sterk strategisk match, og en solid plattform for å videreutvikle mobilmeldinger i verdensklasse digitale løsninger og intelligente tjenester til sine 6 000 kunder i de nordiske og baltiske markedene. De to selskapene vil ha i overkant av 50% markedsandel i Danmark.

“LINK Mobility og Responsfabrikken er en perfekt match, og befester vår sterke posisjon som den ledende leverandøren av mobil meldingskommunikasjon, digitale løsninger og mobil markedsføring i det danske markedet, med mer enn 50% markedsandel. Timingen kunne ikke vært bedre. Begge selskapene opplever sterk etterspørsel etter innovative og attraktive digitale mobil løsninger. Hele verden retter seg mot mobile løsninger, og vi vil være den perfekte selskapet til å hjelpe alle ledende virksomheter med å mobilisere deres strategier . Responsfabrikken, med sin sterke portefølje av attraktive mobile løsninger, vil også styrke LINK Mobility i Norge, Sverige og Baltikum “, sier Arild E.Hustad, CEO LINK Mobility Group.

“Jeg er svært fornøyd med at vi nå kommer til å slå oss sammen med LINK Mobility. Jeg er ikke i tvil om at den strategiske matchen mellom Responsfabrikken og LINK Mobility er ekstremt god . Sammen vil vi være en meget sterk Pan nordisk leverandør av mobile markedsføringsløsninger for våre nåværende og fremtidige kunder – et potensial som ser frem til og utvikle sammen med LINK Mobility. Videre er det betydelige synergier med produktene i de to selskapene som gjør denne at denne matchen er mer eller mindre perfekt “, sier Michael Grind , administrerende direktør i ResponsfabrikkLINK Mobility og responsfabrikken logoen .

Selskapsverdien av Responsfabrikken er avtalt til DKK 50 millioner på gjeldfri basis , og vil bli avregnet som følger:

  • • 1/3 betales i kontanter ved signering av avtalen.
    • 1/3 i aksjer i Link Mobility Group ASA , basert på dagens aksjeverdi på Oslo Børs.
    • 1/3 i salgs-kreditt som utbetales 36 måneder etter signering. Salgskreditten vil bære en rente på 5 prosent p.a. , som beregnes og utbetales kvartalsvis.

I 2015 rapporterte Responsfabrikken omsetning på DKK 28,7 millioner og en justert EBITDA på DKK 9,3 millioner . Responsfabrikken ligger i København og Oslo og har totalt 22 høyt kvalifiserte medarbeidere.

Kjøpet avhenger av et tilfredsstillende resultat i due diligence-prosessen som nå skal utføres, og at LINK Mobilty Group ASA og REFA Holding A / S enes om vilkårene for en juridisk bindende aksjekjøpsavtale , som blant annet inneholder sedvanlige vilkår . Kjøpet er videre betinget av styregodkjennelse i LINK Mobility Group ASA . Transaksjonen er forventet ferdigstilt 31. mai 2016 .

LINK Mobility er den ledende leverandøren av B2C mobil meldingstjeneserog og mobilet løsninger i de skandinaviske og baltiske markedene . LINK Mobility har hovedkontor i Oslo , og har kontorer i Oslo, Bergen , Stockholm , Malmö, Kolding , Riga og Tallinn. LINK Mobility har de siste årene opplevd en fantastisk vekst i både omsetning og resultat . I 2015 rapporterte LINK Mobility en omsetning på NOK 361 400 000 og justert EBITDA på NOK 50,0 millioner .

For mer informasjon, kontakt:

Arild E.Hustad, CEO
LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
Mob: +47 95241930
Havnelageret – Langkaia 2, NO-0150 Oslo, Norway

Eller

IR Contact Siw Ødegaard, CFO
LINK Mobility Group ASA
Siw.odegaard@linkmobility.com
Mob: 47 95 75 98 48
Havnelageret – Langkaia 2, NO-0150 Oslo, Norway

Other sites