Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility x Altiria

15 desember 2021
Share:

LINK Mobility styrker sitt self sign-up forretningsområdet gjennom oppkjøp av spanske Altiria!

Vi er stolte over å kunngjøre at vi har kjøpt opp spanske Altiria TIC, S.L. Altiria er en aktiv aktør i A2P SMS-markedet i Spania og EU. De er markedsleder innen NGO-løsninger i Spania. De leverer høykvalitets og skalerbare mobilkommunikasjonstjenester gjennom SSU (selvregistreringsplattform).

Altiria ble grunnlagt i 2002 og har hovedkontor i Madrid. Som aktør i A2P SMS-markedet i Spania, med aktivitet i andre spansktalende land, leverer selskapet nettbaserte løsninger som håndterer millioner av meldinger hver eneste måned gjennom direkte forbindelser med de nasjonale operatørene.

Oppkjøpet vil utfylle LINKs nåværende virksomhet i Spania og gir Altiria-kunder flere muligheter for oppsalg, kryssalg og mersalg. Nøkkelansatte fra Altiria blir med i LINK. De er alle motiverte for å fremme det sterke Altiria-merket på det spanske markedet.

Jeg er glad for at Altiria blir med i LINK. Oppkjøpet vil gjøre det mulig for LINK å ekspandere i det spanske markedet gjennom salgsmuligheter og en styrking av vårt SSU-tilbud”, sier Guillaume Van Gaver, administrerende direktør i LINK Mobility.

«Selget til LINK Mobility vil forvandle Altiria til en ledende CPaaS-operatør på det spanske markedet. Gitt de raske endringene i bransjen er vi veldig glade for å bli den ledende CPaaS-aktøren i Europa og sikre vår fremtidige vekst!” forteller Juan Jesus Yubero, administrerende direktør i Altiria.

Transaksjonen ble fullført 14. desember 2021.

 

LINK Mobility er Europas ledende leverandør av mobilkommunikasjon som spesialiserer seg på meldinger, digitale tjenester, intelligent databruk og SMS Gateway. LINK er notert på Oslo Børs, se våre Investor Relations her.

Other sites