Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility x Emarsys

23 november 2021
Share:

I dag kan vi kunngjøre vårt nye forhold til Emarsys, et SAP-selskap som gir digitale markedsføringsledere og bedriftseiere den eneste omnikanal-plattformen for kundeengasjement bygget for å akselerere forretningsresultater. Emarsys er den foretrukne plattformen for over 1650 kunder globalt, og leverer forutsigbare, lønnsomme resultater som kundene krever med svært personlige omnikanalopplevelser.

Som en godkjent og integrert SMS-aggregator for plattformen, muliggjør det både mobilterminerte og mobilopprinnelige SMS-meldinger innenfor alle SMS-modulene på plattformen. Innenfor plattformen lanseres ad-hoc batch-SMS-kampanjer raskt og enkelt via et enkelt grensesnitt, med gjentakende og transaksjonelle SMS-meldinger ved hendelser som sendes via Automation Center-programmer. Kunder kan dra nytte av ferdige Emarsys-funksjoner, som nettadresser for å avslutte abonnementet og søkeord for innkommende meldinger. Plattformen, i kombinasjon med LINKs ekspertise og erfaring med å tilby omnikanalløsninger, lar Emarsys-kunder fokusere på skalerbare, personaliserte interaksjoner med kundene sine.

«Vi er glade for vår integrasjon i Emarsys-plattformen som en SMS-aggregator. Alle kunder kan dra nytte av LINKs kvalitets-SMS-tjenester gjennom hele plattformen, slik at de kan lansere batch-SMS-kampanjer eller legge til transaksjonsmeldinger til eksisterende Automation Center-programmer. Vi vil fortsette å jobbe med Emarsys for å revolusjonere kundereisen.» – Fredrik Nyman, Chief Commercial Officer for LINK Mobility Group

Kris Dimitroff, Global Head of Technology Partnerships i Emarsys, sier: «Vi har jobbet med LINK Mobility på et kommersielt nivå i flere år for å utvide vårt kollektive fotavtrykk i Norden og globalt. Nå som vår SMS-integrasjon er operativ, kan vi generere forutsigbare, lønnsomme resultater for vår stadig større gruppe av merkevarer som bruker SMS.»

Vil du vite mer? Kontakt oss gjerne, så finner vi det rette produktet for deg!

 

Other sites