Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility x Soprano Design

18 mai 2021
Share:

LINK Mobility går globalt med en eksklusiv intensjonsavtale med det globale CPaaS selskapet, Soprano Design, som har hovedkontor i Sydney, Australia.

I dag har LINK Mobility tatt store steg for å oppfylle sin vekststrategi, ved å godta en eksklusiv Intensjonsavtale med det globale CPaaS-selskapet Soprano Design. Det er foreslått et oppkjøp og LINK vil med det få et virkelig globalt fotavtrykk med tilstedeværelse i Asia, USA og Latin-Amerika.

Soprano Design tilbyr lignende

som LINK allerede har, f.eks SMS-, MMS-, e-post-, Voice-, RCS-, WhatsApp- og SecureIP som brukes av over 4000 bedriftskunder og offentlige myndigheter med et bredt spekter av bransjer. Sopranos sine tjenester gir selvstyrte løsninger for bedriftsklasse for å organisere interaksjoner.

“Vi er i ekstase over å kunngjøre vår første utvidelse utenfor Europa. Soprano er et fantastisk selskap, og vi er glade for å samarbeide med Richard og hans team. Med dette oppkjøpet vil LINK bli en global CPaaS-tilbyder med bredere markedsposisjoner, produkter og organisasjoner. Siden børsintroduksjonen i oktober i 2020, har vi allerede lagt til mer enn 1 milliard kroner i årlige inntekter og forbedrede konsernmarginer. Soprano vil tilføre betydelige vekstmuligheter, det gjør at vi kan fortsette å se muligheter i vårt svært fragmenterte marked, som kan ytterligere posisjonere LINK som en global leder innen CPaaS, sier Guillaume Van Gaver, administrerende direktør i LINK.

Med en kjøpesum på 3.590 millioner kroner, vil avtalen gjøre LINK til en global CPaaS- tilbyder, og legger til et estimat på AUD 109 millioner (NOK 717 millioner) til 2021 inntekter og EBITDA estimater på AUD 27 millioner (NOK 174 millioner). Avtalen blir avgjort med 95% i LINK-aksjer og 5% i kontanter, noe som tydelig viser troen på LINK og de kombinerte forretningsmulighetene de neste årene.

“LINK og Soprano er en fantastisk kombinasjon for våre kunder og partnere. Den utvidede og ikke-overlappende geografiske rekkevidden, bredere produktsett, bredere kompetanse og et stadig voksende team av erfarne fagfolk vil føre til en stadig utvidende CPaaS-evne. Hele Soprano-teamet er glade for å samarbeide med LINK-teamet og bli en sterkere, mer verdifull og meningsfull leverandør til våre kombinerte kunder, ”sier dr. Richard Favero PhD, grunnlegger og administrerende styreleder i Soprano.

Avtalen forventes å avsluttes i løpet av andre halvdel av 2021. Klikk her for å lese hele saken.

 

Other sites