Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility x Xenioo

16 november 2021
Share:

LINK har i dag inngått en avtale om et kjøp av italiensk-baserte Matelab Srl (Xenioo). Dette oppkjøpet vil styrke LINKs funksjoner for samtalemeldinger med CCaaS, Natural Language Processing (NLP) og Artificial Intelligence (AI) chatbot-kompetanse og vil umiddelbart styrke våre omnikanaltilbud.

Selskapets kjernetilbud er den avanserte conversational-AI og NLP-drevne programvaren, inkludert samtale-chatbot Xenioo, og kundestøtteprogramvaresystemet xDesk. Xenioo driver for tiden over 22 000 chatbots, håndterer over 10 millioner meldinger månedlig og støtter over 260 000 samtaler per måned. Oppkjøpet vil berike LINKs produktportefølje og gi betydelige mersalgsmuligheter til LINKs store kundebase.

Xenioo-applikasjonen er en skybasert moderne opplevelse uten kode/lav kode, med fokus på den visuelle byggingen av chatbots, NLP og AI-opplæring. Chatboten inkluderer støtte for 16 meldings- og talekanaler, inkludert SMS, RCS, WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram, Google Business Messaging, Telegram, nettkanal, Discord, Slack, Microsoft Teams, Voice, Amazon Alexa og Google Assistant. xDesk er et samtalebasert billettsystem for sporing, prioritering og løsning av kundestøttebilletter ved bruk av både AI og menneskelige eskaleringsprosesser.

«CPaaS-markedet har utviklet seg utover grunnleggende applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API) for meldings- og talefunksjoner for å adressere mer sofistikerte brukstilfeller som kan skreddersys til markedsvertikaler. Jeg er virkelig imponert over innovasjonen som Xenioo leverer til markedet. Ved å samarbeide vil vi øke orkestreringsevnene våre for omnikanaltjenester, ved å bruke AI- og NLP-teknologier», sier Guillaume Van Gaver, administrerende direktør i LINK.

«Nye CPaaS-brukstilfeller har dukket opp rundt telehelse, e-handel og detaljhandel. Oppkjøpet vil utvide vårt tilbud til en bredere global kundebase samtidig som vi fortsetter utviklingen av nye og innovative tjenester for å tilføre verdi til kundens digitaliseringsreise”, sier Gianandrea Terzi, administrerende direktør i Matelab.

Transaksjonen forventes å avsluttes i slutten av 2021.

Her kan du lese hele børsmeldingen.

For mer inforsmaejon kantakt:

Other sites