Published on 2021-05-25

LINK Partner Community – Vi har i dag lansert vårt nye partnerprogram

Partnere er en naturlig del av vårt DNA og spiller en stor del av vår strategi. Med vårt nye partnerprogram vil våre partnere dra nytte av våre produkter og tjenester i verdensklasse. Nye muligheter for å utvide virksomheten sin gjennom vår lokale tilstedeværelse, kunnskap og globale rekkevidde. LINK Partner Community gir partnere strukturert og dedikert støtte for både salg og markedsføring, og lar dem til slutt dra nytte av vår 20+ års erfaring med å tilby innovative løsninger til sine kunder.

Mens vi har jobbet med partnere i over 15 år og for øyeblikket støtter over 750 partnere globalt, forplikter vi oss nå til å gjøre enda mer. Vår LINK Partner Community lar partnere og deres kunder dra nytte av vår fulle CPaaS-opplevelse, inkludert WhatsApp, RCS, e-post, SMS og mye mer. Vi skaper et verdidrevet økosystem for mobilmeldinger.

Vi har laget en programstruktur som passer til både store og små partnere, dette gjør det derfor mulig for oss å støtte partnere med forskjellige aktiviteter. Vi har kategorisert våre partnere i integrasjons -, teknologi – og nettverksoppratørsparter (MNO), samt «no-code» Connectors for globale forretningsapplikasjoner. Dette gir oss mulighet til å skreddersy våre løsninger for partnere slik at de får mest mulig verdi for partnerprogrammet.

“Jeg er begeistret over vår lansering av LINK Partnerprogrammet globalt. Vi har jobbet med Partners i over 15 år, og partnere er en naturlig del av LINK sitt DNA. En av våre viktigste mål er å ha kompetanse i alle markeder, lokalt – det samme gjelder også vårt partnerprogram. Vi lykkes når partnerne våre lykkes med kundene sine – det handler om å gjøre det enkelt å skape kundeverdi,» sier Fredrik Nyman, Chief Commercial Officer, LINK Mobility.

Du kan finne informasjon om programmet, våre partnere og mer her: LINK Partner Community

Interessert i hvordan LINKs partnerskap kan komme organisasjonen din til gode? Kontakt oss ​​i dag!