Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

Loop AI Labs blir partner av LINK Mobility for å tilby neste generasjon kunstig intelligens

4 mai 2018
Share:

LINK Mobility har inngått en avtale med San Francisco-baserte Loop AI Labs for å legge inn avanserte kunstige intelligensegenskaper i plattformen, noe som gjør LINK Mobility til den smarteste leverandøren av mobiltjenester og løsninger i Europa.

Loop AI Labs er en av de ledende leverandørene innen den kognitive programvareindustrien med operasjoner i Asia, Europa og USA. Loop Q, flaggskipet, serverer Global 2000 sammen med andre store bedrifter. Det bidrar til å øke produktiviteten i arbeidskraften og automatisere repeterende prosesser som tidligere ble forvaltet av mennesker i alle avdelinger.

Kunstig intelligens skaper nye måter for folk og bedrifter å engasjere dine kunder. AI driver allerede noen av verdens mest populære forbrukeropplevelser.

Den tekniske kompetansen og infrastrukturen som kreves for å utvikle kunstige intelligensløsninger innenfor rammen av virksomheten, har imidlertid vært utenfor rekkevidde av de fleste selskaper: Hittil, for å komme i gang, har det vært nødvendig å samle avansert teknologi, massive mangfoldige datasett, en høy ytelse av infrastruktur for databehandling, og dyre integrasjoner, samt datavitenskap for å lette det hele.

Med denne strategiske avtalen gjør LINK Mobility en drastisk akselerasjon for innovasjon innen kunstig intelligens ved å lage en teknologi som tidligere har vært rimelig utelukkende til de største bedriftene som er tilgjengelige for alle sine kunder, uansett størrelse. Ved å utnytte Loop AI Labs plattform Loop Q, vil LINK Mobility snart bringe kognitive evner til bruk i salg, kundesupport, markedsføring og andre funksjoner, og gir bedrifter av alle størrelser mulighet til å øke lagene sine, automatisere bestemte repeterende oppgaver og levere virkelig personlig kundeopplevelse uten ekstra innsats fra kunder.

“Ved å introdusere kognitive evner i vår nåværende portefølje av mobile intelligensløsninger, gjør vi det enkelt for alle å utnytte de nyeste intelligente evner som er fullt integrert med våre avanserte Mobile Messaging og Mobile Solutions i sammenheng med deres virksomhet” , sier Thomas W. Köhl, visepresident Mobile Intelligence hos LINK Mobility Group.

Med Loop Q vil GDPR-kompatible kognitive evner bli integrert i hver LINK Mobility-tjeneste og -løsning. LINK Mobility utnytter alle dataene på plattformsaktivitetsdataene fra chatbots, kalender, markedsføring og e-handel, sosiale data og til og med IoT-signaler – for kontinuerlig å trene Loop Q. Fordi LINK Mobility kommersialiserer operasjoner som serverer millioner av mennesker hver dag, er det unikt plassert for å levere de beste mobilkognitive tjenestene, selv for de virksomheter som ikke har nok data på egen hånd.

Drevet av avansert maskinlæring, dyp læring, predictive analytics, naturlig språkbehandling og smart datafunn finner Loop Qs gjennombrudds innovasjoner at datamodeller automatisk bygges fra grunnen og tilpasses for hver enkelt kunde på sitt respektive språk uten menneskelig tilsyn. LINK Mobility kognitive tjenester bygget oppe på Loop Q, lærer, selvstemmer og blir smartere med hver interaksjon og ytterligere data. De vil automatisk oppdage relevant innsikt, forutsi fremtidig oppførsel, proaktivt anbefale de beste neste handlingene, og til og med automatisere oppgaver. Nå vil alle LINK-kunder kunne utnytte avanserte AI-muligheter for å levere mer personlige og forutsigbare kundeopplevelser.

“Loop AI Labs ‘oppdrag er å gjøre enhver organisasjon til en kognitiv virksomhet slik at den kan møte fremtidig etterspørsel av kunnskapsarbeidere og for å øke kapasiteten til de nåværende ansatte. Jeg er glad for at takket være LINK Mobility kan vi levere vår visjon til tusenvis av selskaper av hvilken som helst størrelse som betjener millioner av mennesker, i tillegg til de globale 2000-bedriftene som vi for øyeblikket serverer direkte, sier GM Calafiore, CEO i Loop AI Labs .

“Jeg tror sterkt at AI vil vise seg å være svært verdifullt for LINKs europeiske kunder. LINK vil være langt foran sammenlignbare løsninger i Europa, og jeg er derfor veldig stolt av å kunngjøre dette partnerskapet med et av verdens mest spennende kunstige intelligensfirmaer, Loop AI Labs. Jeg er også takknemlig for at Loop AI Labs har valgt LINK som sin europeiske partner. Dette bekrefter LINKs kjernestrategi for å bli den foretrukne samarbeidspartneren innenfor dette rommet i Europa. Dette nye partnerskapet tar LINK et annet skritt inn i fremtiden og sikrer at LINK skal være den mest innovative leverandøren av avanserte mobilmeldinger og løsninger i det europeiske markedet. LINK er i forkant av bransjen med vårt brede utvalg av attraktive produkter og tjenester. Dette ser veldig lovende ut i årene som kommer, og vil være til stor nytte for våre kunder, sier Arild Hustad, CEO for LINK Mobility.

Other sites