Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility Group ASA har kjøpt det franske selskapet Netmessage SARL.

27 oktober 2017
Share:

LINK Mobility Group ASA (“LINK”), er en av Europas ledende og raskest voksende leverandører av B2C mobilmeldinger og mobiltjenester, har i dag inngått en avtale om et oppkjøp av det fransk mobilmeldingsfirma Netmessage SARL (“Netmessage”). Netmessage ble etablert i 2006, og ligger i Paris, Frankrike. Netmessage har en sterk posisjon i det franske markedet og er en av de ledende mobilmeldings- og markedsføringsleverandørene i Frankrike, og har lansert mange nye tjenester innenfor dette rommet de siste årene.

“Jeg er glad for å kunngjøre at vi har tatt vårt første skritt inn i det franske markedet gjennom oppkjøpet av Netmessage. Det er et stort europeisk marked som opplever sterk vekst og etterspørsel etter avanserte mobilmeldinger og løsninger. Netmessage har en sterk kundebase med over 700 bedriftskunder i Frankrike, og vi ser et godt potensial for å øke kundebase i Frankrike med våre eksisterende og nye tjenester. LINK har nå vokst sin kundebase i Europa gjennom organisk vekst og oppkjøp de siste 12 månedene fra 6000 til over 16.000 kunder. “Sier Arild E. Hustad, administrerende direktør i LINK.

“Jeg er veldig stolt over at Netmessage blir en del av Link Mobility Group, Dette vil gi flere gode løsninger til våre kunder og gjøre det mulig for selskapet å forfølge sin vekst.”

Den avtalte virksomhetsverdien av transaksjonen er EUR 9,9 millioner, på kontantfri og gjeldfri basis, og antar et normalisert nivå av arbeidskapitalen.

 • Kjøpesummen under transaksjonen vil bli avgjort som følger:
  – 70% av kjøpesummen ved avslutning,
  – 15% av kjøpesummen som selgerkreditt skal betales i to like avdrag 6 og 12 måneder etter avslutning. Renter på 4,75% per år skal betales kvartalsvis
  – 15% av kjøpesummen som skal holdes i sperring og utgitt i to like avdrag 6 og 12 måneder etter avslutning.

Transaksjonen forventes å avslutte 31. oktober 2017.

Les hele pressemeldingen på Oslo børs

Other sites