Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

Norsk Tipping inngår ny avtale med LINK Mobility

28 juni 2017
Share:

Norsk Tipping AS inngår ny rammeavtale med LINK Mobility AS innen mobilkommunikasjon

Norsk Tipping har valgt LINK Mobility som sin partner innen mobilkommunikasjon for de neste årene. Tildelingen skjedde gjennom en vanlig åpen anbudskonkurranse, og rammeavtalen gjelder for to år, med mulighet for forlengelse med ytterligere to år.

Norsk Tipping har mer enn 2 millioner kunder og omsatte i 2016 for om lag 32 milliarder norske kroner. Overskuddet av spillene fordeles mellom idrett, kultur og humanitære/samfunnsnyttige organisasjoner etter en egen fordelingsnøkkel.

Bilde av Ina Rasmussen

Ina Christiansen Rasmussen

“Norsk Tipping er etter vår erfaring det første selskapet som har gjennomført et multi kommunikasjonskanal anbud i Norge. Med dette viser Norsk Tipping at de har en tydelig strategi på at de ønsker å kommunisere igjennom den kanalen kunden til enhver tid bruker og foretrekker å kommunisere på, unge som gamle. I tillegg til SMS bruker folk flest kanaler som Facebook Messenger, WhatsApp, mail, MMS, app push, Snapchat. I tillegg kommer det stadig nye kanaler som blant annet RCS og Joyn, dette er kanaler som LINK skal levere på. ” sier Ina Rasmussen, Daglig Leder i LINK Mobility AS.

“LINK Mobility leverte det økonomisk mest fordelaktige tilbudet og vant konkurransen blant en rekke skarpe konkurrenter. Kommunikasjon med kundene er svært viktig for oss og vi ser frem til et godt samarbeid med LINK Mobility de neste årene”, sier Marit Skaugen Holmberg, Kategoriansvarlig Innkjøp i Norsk Tipping AS.

LINK Mobility er i dag en av Europas største leverandører av B2C-mobiltjenester med en rekke løsninger for effektiv og målrettet mobilkommunikasjon mellom bedrifter og deres kunder. LINK Mobilitys morselskap LINK Mobility Group ASA er notert på Oslo Børs.

“Vi er selvsagt meget fornøyd og stolte over at Norsk Tipping har valgt LINK Mobility som sin leverandør og partner innen mobilkommunikasjon, vi ser frem imot et tett og innovativt samarbeid i mange år fremover”, sier Ina Rasmussen.Bilde av representanter fra Norsk Tipping og Link Mobility

Other sites