Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

Ny administrerende direktør i LINK Mobility Group AS

19 september 2019
Share:

Guillaume Van Gaver er utnevnt til administrerende direktør

(Oslo, Norge – 19. september 2019) – LINK Mobility Group AS (“LINK”), Europas ledende og raskest voksende leverandør av mobile meldinger og mobile kommunikasjonstjenester, kunngjorde i dag at styret har utnevnt Guillaume Van Gaver til administrerende direktør fra 23. september 2019. Etter planen erstatter Van Gaver LINKs nåværende og midlertidige administrerende direktør, Thomas Berge, som vil fortsette sin stilling som finansdirektør i selskapet.

«Etter en grundig utvelgelsesprosess er styret strålende fornøyd med at Guillaume vil lede LINK når vi navigerer gjennom et skiftende og utvidende landskap for mobilmeldinger og mobilkommunikasjon», sier Jens Rugseth, grunnlegger av LINK Mobility og styremedlem. Guillaume har en omfattende forståelse av det utviklende markedet, inkludert kundebehov, innovative tiltak og nye forretningsmuligheter. «Jeg er ikke i tvil om at han er den rette personen til å lede LINK i riktig retning når vi fortsetter å utvide vårt fotavtrykk og virksomhet.»

Guillaume Van Gaver

Guillaume Van Gaver

Guillaume Van Gaver er en dyktig leder med mer enn 25 års internasjonal erfaring innen forsikring, telekommunikasjon og detaljhandel. Han har jobbet innen ledelse, forretningsutvikling, digital, markedsføring, salg og kundeservice over hele USA, Europa, Midtøsten og Eurasia. Van Gaver var nylig EVP International for Tele2 med base i Amsterdam og er i dag direktør ved i-surance med base i Zürich. Blant andre internasjonale stillinger har han de siste årene vært europeisk VP for Dixons Carphone, Chief Marketing Officer for EE i Storbritannia og Chief Commercial Officer for Orange i Egypt.

Han har en mastergrad fra Institut Superieur de Commerce de Paris og uteksaminert fra International Executive Program fra Insead.

«Uansett om vi arbeider med våre eksisterende forretningsmessige eller fremtidige muligheter, gir Guillaume et sett med høye kvaliteter som består av erfaring, visjon, innovasjon og ønsket om å gjøre det som er riktig for LINK og kundene» sier Thomas Berge, nåværende og midlertidig administrerende direktør. «Jeg er glad og trygg på å overføre ansvaret til Guillaume og gleder meg til å jobbe med ham fremover.”

«Jeg er beæret over at LINK-styret valgte meg å følge i Thomas Berges fotspor og videreutvikle LINKs sterke posisjon» sier Van Gaver. ”Jeg gleder meg veldig til å fortsette LINKs spennende reise med alle i LINK over hele Europa. I dag er LINK den ledende leverandøren av mobilmeldinger og mobilkommunikasjonstjenester for bedrifter i Europa og vi har store ambisjoner om å bli den ledende partneren også i andre markeder. Vi opplever en sterk og økende etterspørsel innen vår bransje og vi er veldig motiverte av mulighetene som ligger foran oss. Vi vil møte dette store potensialet med lidenskap og hardt arbeid!”

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

 • Thomas Berge, Interim CEO
  LINK Mobility Group AS
  Thomas.berge@linkmobility.com
  Mob: +47 41 31 90 28

 

 

Other sites