Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

Lars Christian Iuel blir ny Chief Commercial Officer

15 september 2017
Share:

CCO i LINK Mobility

LINK Mobility Group ASA har utnevnt 53 år gamle Lars Christian Luel til Chief Commercial Officer i LINK Mobility. Han blir en del av den europeiske konsernledelsen og rapporterer direkte til Arild E. Hustad, konsernsjef for LINK Mobility.

Konsernsjef for LINK Mobility Arild Hustad, er veldig glad for at Lars Christian blir en del av den europeiske ledelsen.

“Jeg er veldig glad for at Lars Christian blir en del av mitt europeiske ledelsesteam.
Lars Christian vil være ansvarlig for all den kommersielle virksomheten i konsernet, inkludert salg og markedsføring, all vår markedsoperasjon og vellykket ombordstigning av overførte selskaper i både eksisterende og nye markeder. Han vil påta seg det fulle ansvaret for alle de kommersielle aspektene av LINK Mobility fremover.
Lars Christian er en erfaren og internasjonal leder som levere tjenester av høy kvalitet til kunden, og har en utmerket bakgrunn for å lede omformingen av LINK Mobility til den ledende mobilmeldings- og løsningsspiller i Europa. Med Lars Christian som en del av det europeiske LINK Mobility-teamet, er jeg sikker på at vi vil fortsette å akselerere vår positive utvikling”, sier Arild E. Hustad.

Lang bakgrunn fra mobilindustrien

Lars Christian er dansk statsborger. Han har en lang bakgrunn i mobilindustrien, han har blandt annet jobbet for Telenor i toppledelse i mer enn 20 år. I perioden i Telenor har han vært administrerende direktør i Telenor Pakistan, og jobbet sentralt i utviklingen av Telenor i de asiatiske markedene.

Lars Christian vil tre inn i jobben fra og med 15 september.

“Jeg er svært spent på å ta denne rollen, og jeg er utrolig glad for å være en del av LINK Mobility-teamet. Og ikke minst få være med på å ta selskapet til neste nivå av kundeorientering og innovasjon. Jeg er imponert over hva LINK Mobility har oppnådd så langt, og jeg har sterk tror at LINK Mobility har gode vekstmuligheter fremover for å utnytte sin posisjon i Europa i mobilmeldinger og løsninger”, sier Luel.

Om LINK Mobility Group ASA

LINK Mobility Group ASA er en av Europas ledende leverandører innen mobilkommunikasjon. LINK Mobility spesialiserer seg på mobilmeldinger, mobile løsninger og mobil intelligens. Det tilbys integrering av mobilteknologi, kommunikasjon og serviceprosesser til bedrifter, slik at de til enhver tid møter den økende etterspørselen av digital konvergens mellom bedrifter og kunder.

Konsernet har hovedkontor i Oslo / Norge og er notert på Oslo Børs (ISIN: NO0010219702). I 2016 hadde LINK Mobility en totalomsetning på 924 millioner kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Bulgaria, Tyskland og Spania.

Les mer om LINK Mobility her.

Other sites