Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility Group AS går inn i det britiske markedet ved et oppkjøp av HSL Mobile

28 november 2018
Share:

LINK Mobility Group AS («LINK»), Europas ledende og raskest voksende leverandør av B2C meldinger og mobiltjenester, har i dag inngått en endelig avtale om kjøp av det britiske mobilmeldingsfirmaet Hay Systems Ltd («HSL Mobile»)

HSL Mobile ble etablert i 1999, og ligger i Edinburgh, Skottland. HSL Mobile er en anerkjent og svært pålitelig mobilmeldingsleverandør for organisasjoner i Storbritannia og over hele verden, med sin egen

«Jeg kan med glede kunngjøre at vi nå har tatt vårt første og svært viktige skritt inn i det britiske markedet gjennom oppkjøpet av HSL Mobile. Dette viktige Europeiske markedet opplever sterk vekst og stor etterspørsel etter avanserte mobilmeldinger og løsninger. HSL Mobile har en sterk blanding av både Enterprise-kunder og SMB-klienter i Storbritannia, og vi ser et godt potensial for å øke den samlede kundebasen i Storbritannia gjennom økt penetrering av både eksisterende og nye tjenester. LINK har nå utvidet sin kundebase i Europa gjennom organisk vekst og oppkjøp de siste tolv månedene fra 10.000 til over 20.000 kunder, » sier Arild E. Hustad, CEO for LINK.

Mark Hay, CEO / CTO og grunnlegger av HSL Mobile, sier: «LINK Mobility Groups oppkjøp av oss er et virkelig flott skritt for HSL Mobile og våre kunder. Begge selskapene har liknende verdier og streber etter å levere teknisk rike mobilkommunikasjonstjenester som kunder kan stole på. Som en del av LINK vil vår tjenesteportefølje øke betydelig, og dette, sammen med våre eksisterende tjenester og utvidende team, vil resultere i at vi raskt blir mobilmeldingsleverandør nummer én i Storbritannia

Aabø-Evensen & Co Advokatfirma og DLA Piper UK har fungert som juridiske rådgivere til LINK Mobility Group AS, og DWF LLP har vært juridisk rådgiver for Hay Systems Ltd i forbindelse med transaksjonen.

Other sites