Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK Mobility Group går inn i Østerrike ved oppkjøp av Simple SMS

22 desember 2017
Share:

LINK Mobility Group ASA (“LINK”), en av Europas ledende og raskest voksende leverandører av B2C mobilmeldinger og mobiltjenester, har i dag inngått en endelig avtale om kjøp av den østerriske mobilmeldingsselskaper Simple SMS GmbH og Simple SMS Engros GmbH (sammen “Simple SMS Group”) fra selgeren Christoph Holubar.

Simple SMS Group er spesialist på en web-basert plattform og tjenester for et stort spekter av profesjonelle mobilmeldinger for bedriftskunder. Med en årlig økning på mer enn 24% i omsetning de siste årene bekrefter det at selskapenes løsninger er gode og kunder er fornøyd med servicen, med spesiell tilpasning og integrering i eksisterende forretningsløsninger. Etter nesten 11 år siden oppstart har produktene vært en stor suksess. The Simple SMS Gruppe virksomheten forventer å generere en omsetning på ca. 2,1 millioner Euro i 2017.

“Jeg er veldig glad for å kunne meddele at vi har fått Simple SMS Group som er en sterk posisjonert mobilmeldingsleverandør i Østerrike med ca 25% markedsandel i små og mellomstore bedrifter. Og vi ser frem til å videreutvikle det østerrikske markedet med eksisterende og nye tjenester i tiden fremover”, sier Arild E. Hustad, administrerende direktør i LINK.

“Vi er stolte av å bli en del LINK Mobility Group og å forlenge eksisterende virksomhet med flere tjenester og et bredt spekter nye muligheter for å selge våre produkter i Østerrike og Europa. Med vårt fantastiske team har vi økt vår virksomhet massivt det siste året. Takk til alle medlemmer av vårt team for det store arbeidet dere har gjort. Det var et flott løp så langt, og sammen med LINK vil vi oppgradere til fremtidens mobile meldingstjenester”, sier Christoph Holubar, grunnlegger / administrerende direktør og eier av Simple SMS Group.

Transaksjonen vil bli strukturert som et oppkjøp av LINK av søsterselskapene Simple SMS GmbH og Simple SMS Engros GmbH. Den avtalte kjøpesummen for transaksjonen er EUR 2.000.000,- på en cash-fri og gjeldfri basis og antar et normalisert nivå på netto driftskapital. Bedriftens verdi er basert på en estimert normalisert EBITDA for 2017 på EUR 0,320 millioner multiplisert med en faktor på 06:25, og vil være gjenstand for justeringer dersom den faktiske EBITDA forskjellig fra den beregnede EBITDA.

 • Kjøpesummen for transaksjonen avgjøres som følger:
  30% av kjøpesummen ved avslutningen
  50% av kjøpesummen i aksjer i LINK ved utløp vurdert til sluttkurs på Oslo Børs i går 21. desember 2017.
  20% av kjøpesummen som selgerens kreditt skal betales senest 36 måneder etter
  avslutning. Rente på 4,75% per år skal betales kvartalsvis på etterskudd.
  Transaksjonen er forventet og lukkes 12. januar 2018

Les hele pressemeldingen her:

 

 

 

Other sites