Published on 2022-02-03

Specsavers velger LINK Mobility

I henhold til vilkårene i avtalen vil LINK Mobility UK tilby kommunikasjons-plattformene som vil transformere måten Specsavers kommuniserer på og engasjerer seg med sine kunder. Den femårige avtalen utnytter LINKs globale fotavtrykk, og støtter Specsavers i flere land, inkludert Norge, Irland, Spania, Nederland, Danmark, Finland, Sverige og Storbritannia.

Ved å bruke LINKs Communication Platform as a Service(CPaaS)-løsninger kan Specsavers sende kunder personlig kommunikasjon som påminnelser om avtaler, administrere samtale-meldinger relatert til kundehenvendelser og distribuere oppdateringer om selskapet og markedskommunikasjon.

Ved å integrere Adobes Campaign Classic Connector med LINKs CPaaS-løsninger, kan Specsavers velge å sende SMS, Rich SMS og Rich Communication Services (RCS)-meldinger avhengig av individuell kundepreferanse og typen av meldingen som sendes. LINKs teknologi sikrer at meldinger enkelt kan administreres og sendes sikkert av flere forretningsfunksjoner, inkludert markedsføring, CRM og kundeservice.

«Vi er glade for å ha blitt utnevnt av Specsavers til å bidra til å levere sin globale digitale strategi for å skape mer engasjerende kundekommunikasjon. Gjennom partnerskapet kan Specsavers bli ledende i å tilby sanntids og relevant kundekommunikasjon. Ved å dra nytte av muligheten til å bruke verktøy for samtalemeldinger, vil Specsavers være i stand til å ta i bruk mer innovasjon og forbedre kundeopplevelsen, og drive bedre kundetilfredshet, salg og inntekter,» sier Benoit Bole, Chief Operating Officer (COO) i Vest-Europa, LINK Mobility.

Sophie Smith, CRM Activation Lead hos Specsavers, forklarer hvorfor LINKs ekspertise vil være så viktig for suksessen: «I LINK har vi funnet en langsiktig strategisk partner som vil støtte vår visjon for forbedret kundeservice og engasjement. Teamet har en dokumentert, global ekspertise innen konkurransedyktige helsetjenester og detaljhandelsmarkeder som vi kan dra nytte av, noe som posisjonerer Specsavers til å begynne å levere på strategien vår og forbedre kommunikasjonen vår med nye teknologier og muligheter.»

LINKs CPaaS-teknologi er rangert som «en etablert leder» av Juniper Research fordi den kan støtte en rekke kommunikasjonskanaler, inkludert nye innovasjoner innen chatbot og AI-kommunikasjon, og kan kombineres med levering av en administrert tjeneste til merkevarer.

Avtalen med Specsavers følger nyheter om at LINK har blitt inkludert i National Health Service (NHS) SBS Patient / Citizen Communications and Engagement Framework i Storbritannia, kjøpte opp spansk-baserte Altiria og sikret en ny avtale med Eversource i USA. Disse begivenhetene forsterker alle LINKs posisjon som en global CPaaS-spiller.