Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

LINK signerer en avtale om oppkjøp av Teracomm Companies 

26 februar 2018
Share:

LINK Mobility Group er Europas ledende og raskest voksende mobilkommunikasjons- og mobilleverandør. LINK har nå signert en avtale om å erverve meldinger fra South Eastern Mobile Messaging, som eies av Allterco JSCo, og drives av Teracomm Companies i Bulgaria, Makedonia og Romania.

Teracomm Companies er en av de ledende leverandørene av mobiltjenester i regionen, og tilbyr lydteknologiske løsninger for å møte kunde- og partnerbehov.

“Jeg er veldig glad for å kunngjøre at vi har inngått en avtale om å kjøpe Teracomm Companies. Dette er vår andre investering i Sørøst-Europa, og forbindelsen mellom Voicecom og Teracomm Companies er veldig bra. Vi vil nå ha en solid plattform for videreutvikling og vekst av LINK i regionen gjennom vårt sterke salgsfokus og innovasjon av mobilmeldinger og løsninger. Det sydeuropeiske markedet har sterk underliggende vekst, og vi gleder oss virkelig til å ta en stor del av denne veksten i fremtiden, sier Arild E. Hustad, administrerende direktør i LINK Mobility Group.

“Med vår forpliktelse til å gi våre kunder de beste tekniske løsningene som grunnlag, og takket være vårt profesjonelle team, har Teracomm Companies blitt betrodde forretningspartnere og har erobret markedet for mobiltjenester. Bærekraftig vekst de siste årene har lønnet seg. På grunn av resultatene fra IoT-virksomheten og investorinteressen i dette området anses salget av den europeiske delen av telekommunikasjonsvirksomheten som en mulighet til å endre fokus på ALLTERCOs virksomhet og å konsentrere fullt ut våre ressurser på utvikling av IoT-produkter og -tjenester”, sier Dimitar Dimitrov, administrerende direktør i ALLTERCO.

 

Transaksjonen forventes å lukke 30. april 2018.

For mer informasjon, kontakt:
Arild Hustad, CEO,
LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
+47 95 24 19 30

Les hele meldingen på Oslo Børs: her.

Other sites