Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
NEWS

Vi forenkler SMS-betaling i samarbeid med Vipps

18 september 2020
Share:

Mange unngår å benytte SMS-betaling for å unngå at det havner på arbeidsgiverens mobilregning. Nå forenkler Vipps og LINK Mobility dette gjennom en løsning der Vipps brukes for å betale isteden, og beløpet trekkes fra kortet som er registrert hos Vipps.

Flere titalls millioner betalinger gjøres hvert år gjennom SMS som kanal, typisk for innsamlingsaksjoner, parkering og kjøp av elektronisk innhold som krever umiddelbar respons. Frem til nå har beløpet blitt belastet mobilregningen. Den nye løsningen starter som før med at man sender SMS med et kodeord til et 5 sifret telefonnummer, og mottar et svar med en link som man trykker på. Isteden for at kjøpet belastes mobilregningen blir man flyttet over i Vipps hvor tjenesten betales. Les mer om SMS2Vipps her!


Send SMS Klikk for betaling Vipps Kvittering

Enkel betaling, selv med firmaabonnement

Med Vipps blir det tydeligere skille mellom jobb og privat siden beløpet trekkes rett fra de ansattes konti eller kort. En del bedrifter sperrer for SMS-betalinger på abonnementer, men ingen sperrer for Vipps. Dette vil bidra til økt bruk.

Vi bygger bro mellom tradisjonelle SMS´er og dagens mobilbetalinger, og gir folk mulighet til å bruke Vipps i enda flere situasjoner. For mange virksomheter er SMS en effektiv kommunikasjonskanal som når ut til folk umiddelbart. Ved å koble på Vipps, får over 3,7 millioner Vippsere bedre kontroll over alle sine kjøp gjennom den samme enkle måten å betale på som de er vant med, sier Vegar Heri i Vipps.

Illustrasjon SMS2Vipps

Lavere kostnad med Vipps-betaling for bedriftene

– Vipps er betydelig billigere enn tradisjonell SMS-betaling hvor prisene er opp til 80% billigere per transaksjon. I tillegg kan det ta opp til 45 dager før utbetalingen finner sted. Med den nye løsningen vil oppgjør skje fortløpende. Bedriftene får en mer kostnadseffektiv løsning med raskere oppgjør. Dette bidrar til bedre likviditet for bedriftene, sier Ina Rasmussen i LINK Mobility.

Om Vipps

Vipps AS er den ledende tilbyderen av smarte betalinger og elektronisk ID i Norden. Selskapet eies av over 110 norske banker og tilbyr et bredt utvalg løsninger innen betaling og elektronisk ID. Over 80% av Norges befolkning er Vippsere. Dette har skapt internasjonal oppmerksomhet. Vipps tilbyr også universelle bruksmuligheter for signering og identifisering på nett på tvers av privat, og offentlig sektor gjennom BankID. Suksessformelen til Vipps er begeistring for forenkling. For mer informasjon, vennligst gå til vår hjemmeside www.vipps.no / www.vipps.io

Om LINK Mobility

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon, og har spisskompetanse i et bredt spekter av meldinger, digitale muligheter og intelligente datatjenester. I dag har LINK Mobility over 450 ansatte ved 24 kontorer i 17 land, med hovedkontor i Oslo. LINK Mobility har en markedsandel på ca. 80% i Norge og sendte i overkant av 1,6 milliarder SMS i 2019, bare i Norge. Hos LINK Mobility har vi som mål å gjøre mobile interaksjoner og moderne samtaler så enkelt og effektivt som mulig. Med hele spekteret av mobilkommunikasjon tilbyr vi globale, raske og personlige meldinger som det viktigste verktøyet for all dialog mellom bedrift og kunde.

 

LINK Mobility Logo

 

Other sites