Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Oculos x LINK Mobility

1 juli 2021
Share:

 

CRM, loyalty, kundedialoger, kundeklubber, marketing automation og selvfølgelig SMS. LINK Mobility er stolt partner og SMS-leverandør til Oculos, som er ekspert på nettopp disse temaene. Vi deler lidenskapen for kommunikasjon og er glad for at Oculos har valgt oss som partner.

Oculos er et ledende MarTech-byrå i Norge og eksperter på å skape personlig og sømløs kommunikasjon gjennom hele kundereisen. Deres erfaring er at kommunikasjon basert på data og kundeinnsikt, gir målbare og treffsikre resultater. Og på dette området tilbyr de bransjens beste rådgivere innen et bredt spekter av digitale disipliner. Oculos er en del av byrånettverket som heter Ahead Group Norway, sammen med Hyper Redink, Nova Vista, Elg og dets tilknyttede selskaper i Sverige og Danmark.

Kristian Marthinsen, kundedirektør og partneransvarlig i Oculos sier: «Samarbeidet med LINK Mobility har stor verdi for oss. De er proaktive i det de leverer og søker alltid de beste løsningene – som alltid er målet for oss og våre kunder»

LINK Mobility er Europas største på messaging og mer enn halvparten av trafikken vår i Norge kommer fra partnere, derfor er partnere som Oculos veldig viktig for oss. Vi inviterte Kristian Marthinsen på besøk for å snakke om samarbeidet, og hvorfor SMS er den mest effektive kommunikasjonskanalen. Han viser oss tre interessante caser fra retailbransjen, blant annet om konvertering, og en test de har gjort med en stor kunde for å se om kundeavis kan være mer effektivt via SMS VS på papir via post.

«Vi har et veldig godt og spennende samarbeid med Oculos, som er blant de aller beste på CRM og Loyalty / kundeklubber og jobber med en rekke av de største lojalitetsprogrammene i Norge. Oculos utnytter våre produkter effektivt i både rekruttering og kundereisen», sier Nicolai Henriksen Langholm, Sales Manager i LINK Mobility.

Sjekk ut videoen under og ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller om vi kan hjelpe deg med mobilkommunikasjon!

 

 

 

 


Mer inspirasjon

Other sites