Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

AI – kommuniser med kunstig intelligens

11 april 2019
Share:

Det er over 2 milliarder mennesker som bruker meldingsapper daglig. Stadig flere foretrekker å bruke meldinger for å kommunisere og derfor blir chatboter mer attraktivt for mange bedrifter. Om bare noen år kommer kanskje over tre fjerdedeler av kundenes interaksjon med bedrifter til å innebære AI, altså kommunikasjon med kunstig intelligens.

AI (Artificial intelligence) er konstruerte datasystemer som er i stand til å løse problemer og lære av egne erfaringer. Det er en teknologi som i dag er under rask utvikling og har en sterkt økende markedsverdi.

Mer data gir optimalt potensial

En AI trenger mye trening for å nå sitt optimale potensiale – det er litt som å oppdra et barn. Ting må repeteres og utforskes. AI arbeider ved å mate data inn i en modell, slik at når en spesifikk situasjon oppstår, vet modellen hva som skal gjøres ved å se på mønstre fra fortiden. I likhet med barn lærer en AI-modell raskere ut ifra hvor mye data som blir matet inn i modellen.

Dataen som brukes til å trene opp AI-en består ofte av «ofte stilte spørsmål» som har vært gjenstand for dialog ved kundeservice tidligere. I de fleste selskaper er flertallet av disse vanlige spørsmålene et sett med spørsmål som betyr det samme, bare formulert annerledes. På samme måte bør en algoritme for en AI-modell kunne gjenkjenne hensikter og enheter for å forstå variasjoner av ord-mønstre i kundeservice.

En AI er under konstant utvikling og blir stadig smartere. Dette er gunstig for bedrifter som kommuniserer mye med kunder, siden AI-en kan gjøre mye av den jobben. Da blir det rom for å fokusere på andre ting.

LINK Mobility benytter AI

Uansett hva fremtiden bringer av teknologi, vil vi i LINK Mobility jobbe for å være i førersete med innovative løsninger. På den måten vil vi sørge for at våre kunder møter sitt marked, med den beste løsningen.

Les mer om våre tjenesten her, og hvordan du kan styrke personlige kundeopplevelser.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg!


Mer inspirasjon

Other sites