Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

Om oss

LINK Mobility er en av Europas ledende leverandører av mobilkommunikasjon og CPaaS-løsninger, basert på volum av meldinger, kundeengasjement som betjener bedriftskunder, SMB og offentlige kunder. LINK tilbyr et bredt spekter av innovative og skalerbare mobile løsninger, som skaper verdifull digital konvergens mellom bedrifter og kunder, plattformer og brukere.

 

Vår virksomhet

Hos LINK Mobility har vi som mål å gjøre mobile interaksjoner og moderne samtaler så enkelt og effektivt som mulig. Med hele spekteret av mobilkommunikasjon tilbyr vi globale, raske og personlige meldinger som det viktigste verktøyet for all dialog mellom bedrift og kunde.

I 2001 tok vi de første små skrittene i utviklingen av mer intelligente grensesnitt for mobil kommunikasjon for fremtiden. Siden da har vi blitt en av Europas ledende leverandør av mobilmeldinger og CPaaS-løsninger. Nå er vi 449 LINKere som har som mål å forvandle personlig kommunikasjon med flere og nye kanaler og innovative mobile kommunikasjonstjenester.

 

 

Våre verdier

Som LINKere har vi tre kjerneverdier som driver virksomheten og kulturen vår: United, Dedicated og Enthusiastic. Vi verdsetter mangfold, samarbeid på tvers av landegrenser og å løse komplekse utfordringer i et miljø som er i kraftig vekst. LINKere er kunnskapsrike, nysgjerrige og tilpasningsdyktige lagspillere som alltid har som mål å levere de beste mobiltjenestene til kundene våre.

I dag har vi mer enn 24 kontorer i 17 land, med hovedkontor i Oslo. Ved å utvide virksomheten opplever vi fortsatt stor organisk vekst, siden stadig flere bedrifter digitaliserer og flytter aktivitetene sine til de mobile plattformene. Med en kreativ tilnærming til bedrifters behov og teknologier har vi alltid som mål å levere verdifulle tjenester for mobilkommunikasjon med global rekkevidde.

Group Leadership Team

Interim CEO

Thomas Berge

CPO | Interim CTO

Pål Marius Brun

Interim CFO

Morten Løken Edvardsen

CPSO

Lin Ackema

COO Northern Europe

Ina Rasmussen

COO Southern Europe

Benoît Bole

COO Central Europe

Hendrik Faasch

Other sites