Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

Om oss

Vi er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon, og har spisskompetanse i et bredt spekter av meldinger, digitale muligheter og intelligente datatjenester. Vi tilbyr innovative og skalerbare mobiltjenester, og skaper verdifull digital konvergens mellom bedrifter og kunder, plattformer og brukere.

Vår virksomhet

Hos LINK Mobility har vi som mål å gjøre mobile interaksjoner og moderne samtaler så enkelt og effektivt som mulig. Med hele spekteret av mobilkommunikasjon tilbyr vi globale, raske og personlige meldinger som det viktigste verktøyet for all dialog mellom bedrift og kunde.

I 2001 tok vi de første små skrittene i utviklingen av mer intelligente grensesnitt for mobil kommunikasjon for fremtiden. Siden da har vi blitt Europas ledende leverandør av mobilmeldinger. Nå er vi mer enn 500 LINKere som har som mål å forvandle personlig kommunikasjon med flere og nye kanaler, innovative mobile kommunikasjonstjenester og intelligent bruk data.

 

Våre verdier

Som LINKere har vi tre kjerneverdier som driver virksomheten og kulturen vår: Nyskapning, troverdighet og engasjement. Vi verdsetter mangfold, samarbeid på tvers av landegrenser og å løse komplekse utfordringer i et miljø som er i kraftig vekst. LINKere er kunnskapsrike, nysgjerrige og tilpasningsdyktige lagspillere som alltid har som mål å levere de beste mobiltjenestene til kundene våre.

I dag har vi mer enn 22 kontorer i 16 land, hovedkontor i Oslo og eies 80% av ABRY Partners og 20% av nordiske investorer og gründere. Ved å utvide virksomheten opplever vi fortsatt stor organisk vekst, siden stadig flere bedrifter digitaliserer og flytter aktivitetene sine til de mobile plattformene. Med en kreativ tilnærming til bedrifters behov og teknologier har vi alltid som mål å levere verdifulle tjenester for mobilkommunikasjon med global rekkevidde.

European Management Board

Interim CEO/CFO

Thomas Berge

Exe. VP M&A and Business Dev.

Søren Sundahl

CTO

Torbjørn G. Krøvel

COO Southern Europe

Benoît Bole

COO Small & Medium Markets

Fredrik Nyman

Kontakt oss

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon og er spesialister på meldinger, digitale tjenester og intelligent dataanvendelse.

Other sites