Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

Optimaliser SMS-utsendelsene dine for Black Friday 2018!

12 november 2018
Share:

Sørg for å få «bang for the buck», mest mulig ut av hver SMS-utsendelse, med bra konvertering under årets Black Friday. Ja, det er bare en dag, men på LINK merket vi i fjor en bemerkelsesverdig økning i aktiviteten hele uken i forveien. Her har du noen tips for å optimalisere mobilmarkedsføringen din i skyggen av Black Friday 2018!

1. Rydd opp i lister, skriv inn telefonnumrene med +47
2. Send korte og tydelige SMSer. Ved mer enn 160 tegn, deles meldingen opp i flere SMS, og i mye trafikk, som for eksempel i Black Friday, kan de altså bli levert med litt tid imellom.
3. En link inkludert i meldingen, gir høyere konvertering. Husk å legge til en mobilvennlig nettside.
4. Ikke glem å ha med et stoppord.
5. Bruk en unik kampanjekode for å enkelt måle og følge utsendeingen.
6. Bruk gjerne en unik mobilkupong som kun gjelder for Black Friday. Deretter kan du kan du sende den tidligere i uken for at den skal skille seg ut i «stormen». Det gir inntrykk av at det ligger litt mere arbeid bak utsendingen også.
7. Spred utsendingene tidligere i uken. Jobb med å segmentere og personalisere utsendingene dine, så kan du i stedet sende bulker til de forskjellige interessegruppene.
8. Den desidert mest populære tiden under Black Friday er kl 9. Skill deg ut så godt som mulig ved å sende meldingene en annen dag og tidspunkt.

Kontakt oss

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon og er spesialister på meldinger, digitale tjenester og intelligent dataanvendelse.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mer inspirasjon

Other sites