Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

Slik sender du SMS – En guide for nybegynnere

2 april 2020
Share:

Har du vurdert å implementere SMS i din markedsføring og kommunikasjon, men ikke sikker på hvordan du skal starte? SMS er en av de mest populære kommunikasjonskanalene i verden, og har en åpningsrate på 98%. I tillegg leses 90% av all SMS i løpet av 3 minutter, noe som betyr at kanalen er ekstra effektiv for kritisk og viktig informasjon som skal ut raskt.

Nedenfor finner du en kort beskrivelse av hvordan du kan bruke SMS som en ny kommunikasjonskanal. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne her:

 

Hvordan begynner jeg å sende SMS til mine kunder eller ansatte?

Det er forskjellige måter du kan begynne å sende SMS til dine kunder eller ansatte. Vi har flere forskjellige tjenester for å skape engasjement og kommunisere raskt, enkelt og effektivt med global rekkevidde. Systemene våre støtter både enveis og toveiskommunikasjon som du enkelt kan lage. Her er fem enkle trinn du må huske på når du tar fatt på SMS-kommunikasjon:

 

 1. Identifiser formålet med hver melding
  Hvorfor vil du sende meldingen? Er det for å markedsføre en ny kampanje, minne en kunde om en ubetalt faktura eller sende ut viktig informasjon? Ved SMS-sending er det ekstra viktig å være tydelig og kortfattet i meldingen.

 2. Tenk på ordlyden
  Selv om meldinger ofte er korte med SMS, er det viktig at ordlyden din stemmer overens med merkevarens stemmetone og at målgruppen forstår meldingen din. En effektiv måte er at du lenker til mobiltilpasset nettside for mer informasjon.

 3. A / B-test
  Hvis du vil se hvordan en kampanje fungerer best avhengig av ordlyden, uttrykk, tilbud osv. kan du dele mottakerlisten i to, og se hvilken versjon som gir best resultat.

 4. Segmentering
  Forsikre deg alltid om at du har en oppdatert mottakerliste som vil motta dine meldinger. Det er viktig at riktig målgruppe mottar din viktige melding, tilbud eller påminnelse. Med en svak segmentering kan det føre til at mottakere melder seg ut av fremtidige utsendelser fra selskapet ditt.

 5. Tenk på tiden
  Fordelen med SMS er hovedsakelig at den når mottakeren raskt, og det er derfor det er ekstra viktig at du velger riktig tidspunkt for sending. Få setter pris på å få et tilbud eller påminnelse sent på kvelden, da det kan oppleves som merkevaren eller selskapet som forstyrrer.

Med den situasjonen samfunnet er i nå har vi lagt merke til at flere bedrifter, organisasjoner og kommuner velger å kommunisere via SMS for å informere mottakerne om relevant informasjon.

Vi har en rekke løsninger som hjelper deg med å kommunisere med dine ansatte eller kunder når du ønsker det. La oss hjelpe deg med dine behov, for kommunikasjon har aldri vært så viktig som den er nå!

 

Du kan ta i buk SMS allerede i dag. Les mer om vår webbaserte løsning her

Kontakt oss

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon og er spesialister på meldinger, digitale tjenester og intelligent dataanvendelse.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mer inspirasjon

Other sites