Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Smittesporing med SMS

30 september 2020
Share:

Registrering og smittesporing er den nye hverdagen og dette skaper utfordringer for mange kjøpesenter, restauranter, butikker, sykehus, kollektiv transport som busser og tog osv – vi i LINK Mobility har en enkel løsning. Test selv hvordan det kan se ut ved å sende en SMS med kodeord SMITTE til nummer 27222.

Se vår Facebook Live her!

SMS Kodeord

Hva om alle som besøker ditt sted sender en SMS med et kodeord, for eksempel navnet på din bedrift. Da har du kontroll på hvem som har vært innom, men kanskje viktigst – når de har vært innom. Du kan kontakte alle som har vært innom i et bestemt tidsrom via SMS hvis det oppstår smitte hos deg.

Ønsker du å kryssjekke om alle dine besøkende har registrert seg? Når kunden eller den besøkende har sendt inn kodeordet, kan vi sette det opp slik at svar-SMSen inneholder en kode. For eksempel en unik kode for en bestemt dag. Koden vil stå øverst i SMSen og kan vises i døren eller i kassen. På den måten har du full oversikt og vet med sikkerhet at alle dine gjester har registrert seg.

Neste steg

Hva om SMSen inneholder en lenke til en side hvor de besøkende godtar at du kan sende de relevant informasjon? Bruk informasjonen du får til å opprette en database med dine gjester og send relevant informasjon og nyheter på SMS. Skjer det endringer rundt smittevern, kan du være den første til å fortelle dine gjester om retningslinjene. Målet er at dere fremdeles skal kunne holde åpent og at ingen blir smittet.

Smittesporing med SMS fra LINK Mobility

Vi leverer raskt oppsett av konto og hjelper deg gjerne med strategi og planlegging av innhold. Send en mail til oss med informasjon om din bedrift, så setter vi opp konto og hjelper deg i gang med din smittesporing!

Test hvordan det kan se ut ved å sende en SMS med kodeord SMITTE til 27222 og kontakt oss her! Og se vår Facebook Live med tema «Smittesporing med SMS» her!


Mer inspirasjon

Other sites