Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

SMS – Den mest effektive kanalen for kommunikasjon under Black Friday

29 oktober 2021
Share:

Black Friday er en av de viktigste “rabatt”-arrangementene for bedrifter, og er i stadig endring for å tilpasse seg markedet. Noen bedrifter har valgt Black Week, andre velger hele helgen. I følge Shopify foretok 69 % av kundene Black Friday-kjøp på mobiltelefoner i 2020 derfor bør nettshopping også implementeres inn i din strategi. Da konkurransen om å fange sluttkundens oppmerksomhet virkelig har tatt seg opp, har det blitt viktigere å velge den kanalen som man vet kunden benytter seg av.

Telenor kom med en rapport hvor de legger vekt på at de fleste nordmenn sjekker mobilen hvert sjette minutt. Det betyr at din melding kan treffe en potensiell kunde 10 ganger i timen. Du vil vel ikke gå glipp av dem?

God SMS-markedsføring handler om å bryte gjennom alt støy vi omgir oss med i det daglige, og tilby kundene noe de faktisk trenger i rett kanal. Skillen mellom støy og nytte er essensielt under Black Friday.

SMS skiller seg ut som en av de mest effektive metodene for å øke trafikk og inntekt! SMS har den høyeste klikkfrekvensen for alle markedsføringskanaler med 36% klikk. Statistikken over SMS viser hvor effektiv kommunikasjonskanalen er til å øke konverteringene.

Must-know om SMS-markedsføringsstatistikk:

  • SMS har en 45% samtalerate
  • SMS har en høyere åpnings hastighet (98%) enn noen annen kanal.
  • 95% av SMS -meldingene åpnes innen tre minutter etter at de ble mottatt.
  • 79% av mennesker globalt får bare tilgang til kuponger og insentiver via mobil.

 

Tallene snakker for seg selv, og vi vet at din målgruppe vil få med seg din melding. Husk at virksomheter er forskjellige, dine behov kan variere fra andres behov rundt om i verden. Vil du ha noen gratis tips på hvordan du sender SMS riktig under årets Black Friday? Følg med neste uke!


Mer inspirasjon

Other sites