Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

SMS på merkedager

12 februar 2021
Share:

I løpet av et år er det mange merkedager å huske på, kanskje spesielt for deg som driver med retail. Drifter du en kundeklubb forventes det en påminnelse om merkedager som er viktig å huske på. Søndag, 14.februar 2021 er det hele tre begivenheter på en og samme dag, nemlig morsdag, valentine´s day og fastelavn.

Vi mottar mange meldinger om salg eller tilbud relatert til merkedager. Hvordan skal din bedrift skille seg ut og få oppmerksomheten til forbrukeren? Bjørn Morten Steimler, Strategic Partner Manager hos LINK Mobility forteller deg hvordan du kan gjøre det.

Test hvordan betaling med SMS2Vipps kan se ut ved å sende kodeord VALENTINES til nr 27222.

Segmentering

Har du en kundeklubb kan du segmentere på de medlemmene som har gitt fra seg informasjon. Du kan kanskje finne ut hvor mange av medlemmene dine som er kvinner og som har barn. Ønsk de en god morsdag og gi en gave i form av rabatt eller et tilbud. Få mødrene til å føles seg ekstra ivaretatt denne dagen. Dagen før kan du sende en påminnelse til alle dine medlemmer om at de skal huske å gi sin mor litt ekstra oppmerksomhet denne dagen. Bruk gjerne SMS2Vipps for å få fortgang på salget og for å gjøre det enklest mulig for dine kunder.

Interessert i å starte kundeklubb? Les artiklene om hvem som har nytte av kundeklubb og om kundeklubbløsningen som dekker dine behov her!

SMS med påminnelse om morsdag SMS med påminnelse om morsdag

Det samme gjelder selvfølgelig Valentine´s day, og her kan du være kreativ – for Valentine´s day handler om kjærlighet. Har man ikke en kjæreste eller en date, kan det være hyggelig å kjøpe en oppmerksomhet til en god venninne, en kompis eller et familiemedlem. Formuler deg slik at det vil være relevant for alle. Du kan også oppmuntre medlemmer til å gi seg selv en oppmerksomhet i anledning denne dagen? Kjærligheten skal feires uansett!

SMS med påminnelse om valentines day SMS med påminnelse om valentines day

 

Trykk på bildene under for å lese del 1 og del 2 om hvordan du kan lykkes med din kundeklubb:

Knapp til kundeklubb 1.0-artikkel Knapp til kundeklubb 2.0-artikkel

Ønsker du å sende SMS til dine kunder eller kanskje ta betalt via SMS2Vipps? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg!

vipps logolink mobility logo

 


Mer inspirasjon

Other sites