Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

SMS- vs E-post-markedsføring

27 november 2018
Share:

Det er mange måter å kommunisere med potensielle kunder på. SMS og e-post er erkerivaler på markedet, men det er ganske tydelig hvilke av dem som er mest troverdig overfor mottakeren.

SMS og e-post har vært tilgjengelig i mange, mange år, hvorav e-post er eldstemann her, og også mest brukt i businesskommunikasjon. Men selv om e-post har vært tilgjengelig såpass lenge, har det ikke utviklet seg så mye.

Blitt vanskeligere å nå frem med e-post

Den tidlige suksessen med e-post har ført til en stor tilstrømning av folk, som kan sende hva som helst til hvem som helst. Hvilket medfører at vi drukner i haugevis av irrelevante e-poster.
Alt dette har ført til en enorm nedgang i åpne- og svarraten av e-post. Vi har spamfiltre og søppelmapper som jobber på spreng for å forsikre oss om at innboksen vår ikke spammes ned. Og hvis de faktisk kommer igjennom, pleier vi som regel ikke å nøle med å slette dem med en gang.

SMS derimot, har vært under konstant vekst helt siden lansering. Mobilen har vi med oss hele tiden, derfor er SMS-markedsføring supereffektivt i forhold til e-post.

Mobilen er blitt et mektig markedsverktøy

Mobilen blir mer og mer viktig for forbrukerne for hver dag som går. Vi kan gjøre alt og hva som helst med mobilen nå, starte bilen, varme hjemmet, høre på musikk, se videoer og spille spill, for å nevne noen.
Dette gjør at mobilen er et mektig markedsverktøy for bransjer. Du vet at kundene dine har mobilen med seg, enten i hendene eller lommen når du sender dem en SMS. Og du kan nesten garantere at de åpner og leser meldingen – ingen sletter en SMS uten å ha lest den.

Er du fortsatt i tvil om hva som fungerer? Her er noen statistikker (verdensbasis):

49,7% av all e-post er spam

SMS-åpningsraten er på 98%
Åpningsraten på e-post er 20%

6% svarer på e-post
45% svarer på SMS

En gjennomsnittlig person bruker 90 minutter på å svare på en e-post, mens de bruker 90 sekunder på å svare på en SMS.

95% av alle tekstmeldinger leses i løpet av 3 minutter, hvorav flesteparten av dem leses på under 5 sekunder.

75% foretrekker å få tilbud på SMS.
Over 65% av markedsførerne sier at SMS-markedsføring er veldig effektivt for dem.

LINK Mobility leverer to ulike former for utsendelse av SMS. SMS Gateway integrerer SMS i ditt CRM-system via API, mens SMS Engage er en online plattform for direktesending og håndtering av SMS.

SMS gateway


Mer inspirasjon

Other sites