Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

LINK +AI

LINK +AI hjelper deg med å konvertere kunder for flere forretningsmuligheter og økt salg

Med LINK +AI får du effektiv teknologi som kan simulere intelligent forbrukeratferd og språk.

Vi hjelper deg med å kommunisere smartere, slik at du kan videreutvikle din virksomhet. Ved å integrere LINK +AI i ulike mobiltjenester blir det enklere for deg å øke avkastningen gjennom optimalisering av kommunikasjon og salg.

Kontakt oss

Relevant kommunikasjon


LINK +AI kan hjelpe deg med å optimalisere tekstmeldinger, innhold, planlegging av kampanjen og utvelgelse av målgruppe – slik at du kan skreddersy kommunikasjonen etter målgruppen din.

Redusert enhetskostnad


LINK +AI kan hjelpe deg med å redusere markedsføringskostnadene ved å forbedre effektiviteten til meldingene og skape kundefokuserte CTA-er.

Økt avkastning


LINK +AI kan hjelpe deg med å forbedre og strømlinjeforme alle markedsføringskampanjene dine, slik at du får høyere avkastning, flere gjenkjøp og færre utmeldelser.

Hvordan fungerer LINK +AI?

LINK +AI kan brukes til alle tjenester med fokus på LINK Coupons og LINK Mobile Invoice. Den er enkel å implementere og bruke.

Vi bistår med support og oppfølging til tjenesten, og tilrettelegger med fokus på dine konkrete ønsker og behov. I kombinasjon med våre andre LINK-tjenester får du enkelt utnytte av verdifull data, som knyttes opp mot dine konkrete forretningsformål og målrettede tjenester.

 

Les mer om kunstig intelligens her.

Funksjon

Algoritmer som kan forutse sannsynligheten for bestemt brukeratferd.

 

Perfekt for

Øke frekvensen av konverteringer og optimalisere bruken av LINK-mobiltjenester. Målretting mot utvalgte brukere og økte klikkrater, åpningsrater, innløsningsrater og betalingshandlinger.

Med LINK +AI får du verdifull innsikt i forbrukeratferd og konkrete tips til hvordan du kan optimalisere bedriftens kommunikasjon.
Alle våre tjenester

Kontakt oss

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon og er spesialister på meldinger, digitale tjenester og intelligent dataanvendelse.

Other sites