Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

LINK +AI

LINK +AI kan hjelpe deg med å konvertere kunder, slik at du får flere forretningsmuligheter og høyere salg.

Med LINK +AI får du effektiv teknologi som kan simulere intelligent menneskelig atferd og språk. Vi hjelper deg med å kommunisere smartere, slik at du kan videreutvikle og din virksomhet. Ved å integrere LINK +AI i ulike mobiltjenester blir det enklere for deg å øke avkastningen ved å optimalisere kommunikasjon og salg.

Relevant kommunikasjon


LINK +AI kan hjelpe deg med å optimalisere tekstmeldinger, innhold, planlegging av kampanjen og utvelgelse av målgruppe – slik at du kan skreddersy kommunikasjonen etter målgruppen din. 

Redusert enhetskostnad


LINK +AI kan hjelpe deg med å redusere markedsføringskostnadene ved å forbedre effektiviteten til meldingene og skape kundefokuserte CTA-er.

Økt avkastning


LINK +AI kan hjelpe deg med å forbedre og strømlinjeforme alle markedsføringskampanjene dine, slik at du får høyere avkastning, flere gjenkjøp og færre utmeldelser.

LINK +AI kan brukes til alle tjenester med fokus på LINK Coupons og LINK Mobile Invoice.

Slik fungerer det

LINK +AI er enkel å implementere og bruke. Vi støtter det hele veien, med fokus på dine konkrete ønsker og behov. Vi hjelper deg med å integrere den enkle bruken av verdifulle data knyttet til dine konkrete forretningsformål og målrettede tjenester.

Funksjon

Algoritmer som kan forutse sannsynligheten for bestemt brukeratferd.

Perfekt for

Øke konverteringsfrekvenser og optimalisere bruken av LINK-mobiltjenester. Målretting mot utvalgte brukere og økte klikkrater, åpningsrater, innløsningsrater og betalingshandlinger.

Alle våre tjenester

Kontakt oss

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon og er spesialister på meldinger, digitale tjenester og intelligent dataanvendelse.

Other sites