Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

LINK Collect

Skreddersy kommunikasjonen og generer flere kunder

Med LINK Collect kan du enkelt generere nye kunder og samle inn konkret data. Dette inkluderer tillatelser, invitasjoner til arrangement og ulike undersøkelser. Du kan også øke antall registreringer og svare med belønninger. Det er integrert en «tips en venn»-funksjonalitet og mange andre funksjoner.

Du kan bruke denne tjenesten til å lage fine og brukervennlige skjemaer i tråd med selskapets visuelle retningslinjer.

Kontakt oss

Enkel konfigurering


LINK Collect er et selvbetjeningsprodukt som alle kan bruke. Det er ingen krav til tekniske ferdigheter eller integrasjoner. Bare klikk for å lage din egen skreddersydde landingsside, eller bruk våre ferdige maler for å komme i gang.

Fleksibel


Du kan bruke LINK Collect til å samle inn samtykke fra kunder, til å generere leads eller til å gjennomføre kundeundersøkelser, påmelding til arrangement og konkurranser. Løsningen fungerer sømløst sammen med de andre tjenestene våre, slik at du kan lage omfattende, effektive og komplette kampanjer.

Flere kanaler


LINK Collect kan brukes i alle digitale kanaler og også mellom frakoblede og tilkoblede plattformer. Ved hjelp av SMS og andre meldingskanaler får du unike sporingslenker til nettstedet ditt, eller til andre foretrukne kanaler.

Hvordan fungerer LINK Collect?

LINK Collect er et dynamisk og fleksibelt verktøy for å lage ulike typer skjema og landingssider. Disse kan brukes til flere kundeoppgaver,  som oppfyller mange forretningsbehov. Vi har mange maler som er klare til bruk, slik at du kan komme kjapt i gang med kampanjen din.

Når du setter opp en landingsside må du bestemme deg for: 

  • Kampanjens arbeidsflyt. For eksempel: «Velkomst-side», «Registrering-side» og «Takke-side».  
  • Innholdet til brukeren. For eksempel spørsmål, vurderinger, datafelt og bilder.   
  • Farger, skrifttyper, bakgrunner og lignende i tråd med din visuelle stil og varemerke.

Premium funksjoner 

Vi tilbyr flere funksjoner som du kan legge til for å skape prisvinnende kampanjer. Koble til flere ulike triggere for å optimalisere alle kontaktpunkter mellom deg og kunden: hurtigregistrering i butikk, SMS-nøkkelord, innebygde sosiale medier og nettsteder – eller integrer med vårt API. Øk kunderesponsen med intensiver, «tips en venn»-funksjonalitet og ved å skreddersy brukeropplevelsen.

Perfekt for

Med stor fleksibilitet kan LINK Collect støtte et bredt spekter av forretningsbehovene dine. Du kan bruke løsningen til å generere leads, forenkle registreringsprosesser og til å samle inn riktige data for å optimalisere kundeforhold, inkludert kundeundersøkelser.   

Alle våre tjenester
Other sites