Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

LINK Conversations

Ta kundedialogen til et helt nytt nivå

LINK Conversations hjelper deg med å komme i kontakt med kunder der de befinner seg. Bygg bro gjennom multikanaler til ett enkelt og effektivt grensesnitt for kommunikasjon.

Nye kanaler legges stadig til, som for eksempel Facebook Messenger og andre OTT-kanaler. Vår løsning forenkler kundedialogen, og beriker kommunikasjonen med kundefokuserte kanaler og innhold.

Kontakt oss

Rekkevidde


Kommuniser med kundene dine på tvers av relevante mobilenheter (Android og iOS) og uavhengig av operatørstandarder (for eksempel RCS).

Reduser kompleksiteten


LINK Conversations er basert på et brukervennlig API som er enkel å integrere. Løsningen er fremtidsrettet ved at nye kanaler kan legges til sømløst uten at grensesnittet endres.

Brukervennlig


Løsningen er integrert i LINK Flow, – et verktøy for å bygge arbeidsflyt ved hjelp av dra-og-slipp. På bare noen minutter kan du lage og sende ut en komplett arbeidsflyt for samtalemeldinger.

Hvordan fungerer LINK Conversations?

Fremtiden blir stadig mer kompleks og det kommer stadig nye kommunikasjonskanaler. Ved hjelp av et API og ett grensesnitt kan du enkelt komme i kontakt med flere milliarder kunder.

 • Lag brukervennlige chatter med handlinger for å få en naturlig dialog med kundene dine.
 • Bruk firmaets merkevare og design.
 • Koble sømløst til flere kommunikasjonskanaler.
 • Oppnå 100 % treffrate med vår fallback-løsning.

 

Les mer om hvordan ulike meldingstjenester kan hjelpe din bedrift her.

Funksjoner

 • Kommunikasjon med rikt innhold i flere kanaler. Inkluderer bilder, videoer, talemeldinger, lenker, QR-koder og geografiske lokasjoner.
 • Nye kanaler legges stadig til, som Facebook Messenger og andre OTT-kanaler.
 • LINK Flow er et verktøy som brukes i tillegg til LINK Conversations. Få tilgang til et grafisk brukergrensesnitt for å lage regelbaserte roboter for individuelle samtaler.

 

Perfekt for…

Å engasjere kundene dine i de riktige kanalene og i riktig sammenheng for å skape nye forretningsmuligheter. LINK Conversations hjelper deg med å øke salget, inkludert mersalg, kryssalg og gjentakende salg, slik at konverteringsraten forbedres.

Alle våre tjenester
Other sites