Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

LINK Conversations

LINK Conversations tar kundedialogen til et helt nytt nivå ved å bygge bro mellom tilnærming via multikanaler til ett enkelt og effektivt kommunikasjonsgrensesnitt.

LINK Conversations hjelper deg med å komme i kontakt med kunder der de befinner seg. Løsningen forenkler kundedialogen og beriker kommunikasjonen med kundefokuserte kanaler og innhold. 

Rekkevidde


Kommuniser med kundene dine på tvers av relevante mobilenheter (Android og iOS) og uavhengig av operatørstandarder (for eksempel RCS).

Reduser kompleksiteten


LINK Conversations er basert på et brukervennlig API som er enkel å integrere. Løsningen er fremtidsrettet ved at nye kanaler kan legges til sømløst uten at grensesnittet endres.

Brukervennlig


Løsningen er integrert i LINK Flow, – et verktøy for å bygge arbeidsflyt ved hjelp av dra-og-slipp. På bare noen minutter kan du lage og sende ut en komplett arbeidsflyt for samtalemeldinger.

Slik fungerer det

Fremtiden blir stadig mer kompleks og det kommer stadig kommer nye kommunikasjonskanaler. Ved hjelp av ett API, og ett grensesnitt, kan du komme i kontakt med mange milliarder kunder på en enkel måte.

  • Lag brukervennlige chatter med handlinger for å få en naturlig dialog med kundene dine. Bruk firmaets merkevare og design.
  • Koble sømløst til flere kommunikasjonskanaler. 100 % treffrate med vår fallback-løsning.

Funksjoner

  • Kommunikasjon med rikt innhold i flere kanaler. Inkluderer bilder, videoer, talemeldinger, lenker, QR-koder og geografiske lokasjoner.
  • Nye kanaler legges stadig til, for eksempel Facebook Messenger og andre OTT-kanaler.
  • LINK Flow er et verktøy som brukes i tillegg til LINK Conversations for å gi tilgang til et grafisk brukergrensesnitt for å lage regelbaserte roboter for individuelle samtaler.

Perfekt for

Å engasjere kundene dine i de riktige kanalene og i riktig sammenheng for å skape nye forretningsmuligheter. LINK Conversations hjelper deg med å øke salget, inkludert mersalg, kryssalg og gjentakende salg, slik at konverteringsraten forbedres.

Alle våre tjenester

Kontakt oss

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon og er spesialister på meldinger, digitale tjenester og intelligent dataanvendelse.

Other sites