Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

LINK NEXT

LINK NEXT er den perfekte plattform som dekker alle dine behov!

Du får tilgang til flere moduler for å kommunisere med sluttbrukere på en og samme plattform. Ha full kontroll over grupper og kontakter, segmenter fritt og velg å kommunisere med sluttbrukere gjennom nyhetsbrev eller med SMS, både enveis og toveis. Du vil også kunne få se statistikk kontinuerlig i ditt dashboard!

Samtykke


Hent samtykke fra dine medlemmer for å kunne sende SMS på en sikker måte. Her kan medlemmene dine velge hvilken type informasjon de ønsker.

Segmentering


Med LINK NEXT har du som bedrift en unik mulighet til å innhente data fra dine kunder og igjen bruke dette for å sende ut relevant informasjon/tilbud.

Kupong


Ved å sende ut kuponger med tilbud som skal utløseres av betjeningen, vil dette kunne generere flere besøkende. 

 

Rekrutering og påmelding

Få nye medlemmer gjennom rekruttering eller la de melde seg inn via den enkle påmeldingsprosessen. Alle har vel opplevd at potensielle kunder faller av under en slik prosess. Vi har derfor laget et raskt og enkelt innmeldingsløp slik at det både skal gå raskt for den som melder seg inn, men også for å hente inn nye potensielle medlemmer. Engasjer sluttbrukerne dine gjennom konkurranser innebygd i kundeklubb-løsningen, send ut digitale kuponger og invitasjoner til forhåndssalg eller bare en tekstmelding med tilbud eller informasjon.

Dialog

Med modulen dialog kan du sette opp konkurranser, la kundene dine bestille tjenester og produkter, samt få oppslag basert på mobilnummer.

 

 

Utsendelse og valg av moduler

Benytt våre eksperter på området når du skal sende SMS! Hva skal den inneholde, hva er viktig å tenke på og hvilke resultater kan du forvente. Våre rådgivere jobber med oppfølging, planlegging og strategi. Snakk med en av våre dyktige ansatte dersom du trenger hjelp.

Det er ikke slik at du må drive en butikk for å benytte deg av en kundeklubb-løsning. Her har du unike muligheter som kan brukes på tvers av næringer. Husk at du ikke trenger å benytte alle moduler for å bruke LINK NEXT.

Alle våre tjenester
Other sites