Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss

LINK Stamp Card

Styrk din kunderelasjoner for å øke salget.

Teknologi har ført til at papir og fysiske lojalitetskort har blitt foreldet. La kundene motta verdifulle lojalitetsstempler direkte på mobiltelefonen. De trenger ikke en egen app.

Enkel konfigurering


Brukervennlig oppsettsveiledning, uten behov for tekniske ferdigheter eller integrasjon. Enkel og rask oppstart.

Fleksibel


Vi tar oss av tjenestene dine gjennom hele verdikjeden. Butikken trenger bare internett-tilgang. Vi leverer administrasjonsportalen, der du kan validere stemplene. Du trenger bare å bruke SMS-nøkkelord til å markedsføre ditt mobilkort, så er du klar.

Forstå kunden dine


Når du vet hvilke kunder som handler hos deg regelmessig, og hvilke som ikke gjør det, får du uunnværlig innsikt som du kan tjene penger på.

Slik fungerer det 

Det kan høres omfattende ut å sette opp et lojalitetsprogram med validering i butikken og automatisk belønning. Ta det med ro, vi har alle malene du trenger, slik at du raskt kan sette opp programmet ditt.

Bare velg merkevareinnstillingene dine, antall stempler som trengs for å få belønning og hvordan du vil distribuere det. Så enkelt er det. 

Du trenger ingen app

Med vår responsive design kan stempeltjenesten konfigureres på enhver smarttelefon, og den fungerer problemfritt på et øyeblikk. Du trenger ingen app, og du når markedet ditt med en gang.

Perfekt for

Bruk tjenesten for å samle inn data, informasjon og samtykke fra kundene dine. Med denne tjenesten kan du gi kundene dine relevante insentiver på samme tid som du får verdifull informasjon i gjengjeld. 

Alle våre tjenester

Kontakt oss

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon og er spesialister på meldinger, digitale tjenester og intelligent dataanvendelse.

Other sites