Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Transformering av personlig kommunikasjon – MWC 2019

20 februar 2019
Share:

Verdens største mobilkongress, MWC 2019 i Barcelona fra 25. til 28. februar, ligger rett rundt hjørnet! LINK Mobility deltar med en fantastisk stand i år, og gjør seg klar til å ta på seg rollen som bransjeekspert.

I LINK er vi veldig ivrige etter å se og diskutere hvilke teknologier som vil forme vår verden og fremtid. Innen mobil teknologi tror vi på transformasjon av personlig kommunikasjon. Det handler om å nå de riktige personene med riktig beskjed til rett tid.

De fremtidige tilkoblingsnettverkene, inkludert 5G, vil generelt skape fart og fleksibilitet for å gi langt større kommunikasjonstjenester og ytelse med høyere pålitelighet. Men det handler ikke bare om å bli tilkoblet – det handler enda mer om å holde kontakten på en meningsfull måte basert på mer intelligent tilkobling.

Kunstig itelligens (AI) er klar til å ha en transformativ effekt på oss alle rundt om i verden. Innen mobil teknologi ser vi hvordan kommunikasjon blir til samtaler, som går fra rene transaksjoner til dypere relasjoner. Data- og kognitiv læringsteknologi tar oss til et nytt nivå av personlig databruk over plattformer og enheter, sektorer og segmenter, bedrifter og kunder. Ting blir bare mer intelligente – og mer personlige.

Sending av meldinger er en viktig driver for moderne kommunikasjon og samtale. Det er en del av tilkoblingen som gir liv til vårt globale samfunn. Det er grenseoverskridende, raskt og personlig. Det bringer oss nærmere hverandre over hele verden, som representerer det første skrittet i utviklingen av mer intelligente og meningsfulle kommunikasjonsgrensesnitt av vår fremtid.

– Arild E. Hustad, Administrerende direktør for LINK Mobility Group

Innen mobilkommunikasjon ønsker vi å dele vår kunnskap og tanker, så vi er klare til å ønske deg velkommen på standen vår:

Møt oss i Barcelona @Hall 8.1, Stand 8.1G11.

Kom og besøk oss! Bli inspirert og lær mer om mobiltrendene innen meldingsløsninger.

Logo


Mer inspirasjon

Other sites