Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Tre grunner for å ta betalt med mobilfaktura

9 september 2020
Share:

Med dagens digitalisering øker presset på selskaper, og en stor fallgruve er nettopp mangelen på flere betalingsmetoder. 87% har mobilen med seg døgnet rundt, og 90% leser SMSen sin innen tre minutter. Få betalingen enda raskere ved å hoppe over papirfakturaen og få betalt med mobilfaktura!

Med vår tjeneste LINK Mobile Invoice kan du sende ut betalingsforespørsler via SMS og la mottakeren betale direkte på mobilen via en rekke forskjellige betalingsmetoder. Vi genererer en unik landingsside med firmaets logo og farger, samt nøyaktig faktureringsinformasjon og sender SMS til fakturamottakeren. Enten laster du opp lister over all betalingsinformasjon i nettportalen vår og oppretter en utsending, eller integrerer med vårt Mobile Invoice-API.

En rapport fra Dibs om e-handel i Norge i 2020 viser at mangel på betalingsalternativer reduserer kjøpsopplevelsen, og derfor tilbyr vi flere forskjellige betalingsmetoder i en og samme løsning. Med vår mobilfaktura kan du blant annet betale med bankoverføring, kredittkort eller vipps. Når fakturaen er betalt, returnerer systemet vårt all informasjon til din virksomhet eller økonomisystem.

 

1. Raskere innbetaling

En åpenbar fordel med mobilfakturaer er at en SMS blir lest raskere enn varsler i andre kanaler. Kunden vil dermed motta din faktura raskere, og det er større sjanse for at betaling skjer i tide.

2. Kortere behandlingstid

I tillegg til rask betaling, sparer du tid – og penger – på behandlingsprosessen for mobilfaktura. Du kan automatisere flyten ved å planlegge utsendingene og redusere den tapte papirfakturastøtten på grunn av at kunden har fakturaen på mobilen. Kundeserviceansatte kan også sende ut nye fakturaer via SMS når kunder ringer inn, i stedet for å sende nye postfakturaer. Ved å forkorte prosessen for håndtering av fakturaer, mens du forenkler betalingsprosessen for kunden, sparer du mye tid og penger.

3. Enkel og direkte tilbakemelding

Gjennom vår tjeneste får du tilgang til et nettbasert dashboard der du får en oversikt over antall fakturaer som er sendt, åpningsrate, betalinger og beløp. Her kan du enkelt følge dine sendte mobilfakturaer og få innsikt. I tillegg kan alle data om betalinger skyves via API direkte til ditt system for å kunne registrere innbetaling øyeblikkelig.

Mann som sjekker sin mobilfaktura
Trykk på bildet for å lese mer om effektiviteten av LINK Mobile Invoice og hvordan du kan kommunisere som inkassoselskap.

Lyst til å teste hvor enkelt det er? Send en SMS med kodeord: Midemo til nummer 27222.
Vil du ha hjelp til å effektivisere faktureringsprosessen og få betalt raskere? Ta kontakt med oss i dag.


Mer inspirasjon

Other sites