Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Våre verdier

13 april 2021
Share:

Etter over 20 år i bransjen har vi bestemt oss for å fornye verdiene våre. Verden er stadig i endring og teknologien forbedrer og utvikler seg hele tiden. Dette betyr at vi må tilpasse oss disse endringene for å holde oss relevante og omfavne nye muligheter.

Ta en titt på intervjuet med grunnlegger Jens Rugseth, om hvordan vi har endret oss siden begynnelsen.

Konsernsjef Guillaume Van Gaver sier: «Disse oppdaterte verdiene er viktige for å forene og inspirere oss når vi fortsetter å vokse som et nylig offentlig selskap. Vi vil at kulturen og de ansatte skal gjenspeile disse verdiene i vårt daglige arbeid med hverandre og kunder.»

United

Vår første verdi betyr at forskjellene våre gjør oss sterkere sammen. Vi er et selskap med over 500 ansatte med kontorer i 17 europeiske land. Våre forskjellige kulturer, språk, holdninger og praksiser er en fordel. Mangfold bringer oss nærmere og gir nye muligheter til å lære og vokse. Vi lytter til hverandre, samarbeider og dele kunnskap på tvers av markedene våre. Ved å samarbeide effektivt leverer vi løftet om gode produkter og opplevelser til våre kunder. Vi fungerer som #OneLINK! Vi har en rik historie med oppkjøp, noe som betyr at forskjellige enheter og lokale markeder lærer av hverandre, deler erfaringer og sikrer at vi ikke konkurrerer mot hverandre i Europa.

Dedicated

Det å være dedikert, mener vi handler om lidenskap for våre kunder og våre kolleger. Vi streber etter å levere best mulig kundeopplevelse og arbeider i et miljø der det å være nysgjerrig og proaktiv blir verdsatt. Alle bidrar til å nå våre mål, og vi har alltid kunden i fokus. LINKere går alltid «the extra mile» i alt vi gjør.

Enthusiastic

Vår tredje verdi, entusiastisk, betyr at vi liker det vi driver med. Vi tar sikte på å inspirere hverandre, våre kunder og deres sluttkunder. Suksesser feires sammen, og vi jobber sammen for å gjøre vårt beste og alltid forbedre oss. Vi gleder oss til hva fremtiden vil bringe for LINK.

Vi er stolt av verdiene våre og hva de betyr for oss – og for deg! Dette er verdier vi jobber og lever etter.


Mer inspirasjon

Other sites