Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Hva er viktig med mobilbetaling?

16 mai 2018
Share:

Mobilbetaling (kollektivt navn for forskjellige måter å betale for en vare eller en tjeneste via mobiltelefonen) vokser raskt og har blitt et smart alternativ til andre betalingsmåter. Mobiltelefonen har vi som forbrukere alltid med oss, og i den har vi all informasjon vi trenger for å gjennomføre et kjøp. Derfor forlater vi gjerne lommeboken hjemme om det er mulig, og jo færre kort desto bedre.

Mobil betaling eller SMS-betaling kalles oppsettet der beløp blir belastet fra kundens mobilregning. En mobilfaktura kan betales med alle de populære betalingsmidlene vi har i Norge bruker, eks kredittkort, eller Vipps. Hva er viktig for mobilbetalinger fra forbrukerperspektivet? Det må være:

Sikkert – Sikkerhet fra A og Å for mobile betalinger, spesielt som svindlere gjør sitt ytterste for å stadig finne nye måter å lure oss som forbrukere. Innenfor samme kategori faller troverdighet og pålitelighet. En betalingsside som henger eller ser falsk ut, får ikke en høy konverteringsfrekvens.

Kundevennlig – Selv om det er avansert teknikk som muliggjør betalinger, setter forbrukeren vanligvis pris på seg enkle grensesnitt. Det skal være enkelt å betale, og det må være en logisk betalingsprosessen. En plagsom betalingsprosess mister selv de ivrigste shoppingglade forbrukerene.

Raskt – Betaling kan bare være noen få klikk, ellers vil fordelen ved å slippe å ta frem lommeboken forsvinne.

Les mer om Mobilbetaling og Mobilfaktura

Kontakt oss

LINK Mobility er Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon og er spesialister på meldinger, digitale tjenester og intelligent dataanvendelse.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mer inspirasjon

Other sites