Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Kontakt oss
BLOG

Hvordan kan SMS skape verdi for din kundeservice?

9 august 2021
Share:

LINK Messaging Gateway er et verktøy som enkelt kan integrere SMS i ditt IT-system eller grensesnitt. SMS kan inneholde markedsføringsavtaler, kundetilfredshetsmålinger, konkurranser, undersøkelser, bestillingsstatus og mer.

LINK Messaging Gateway kan kobles til system og optimaliseres slik at meldinger kan sendes automatisk innenfor definerte kriterier. For kundeservice er verktøyet integrert i ansattes kjente systemer, så meldinger kan sendes etter at kunden har vært i kontakt med deg. Vår LINK Messaging Gateway har utallige bruksområder, men i denne artikkelen vil vi sette lys på kundebehandling og tre konkrete måter SMS kan brukes.

1. Mål kundetilfredsheten

Høy åpning og svarprosent
Utvikling og forbedring av kundetilfredshet er viktig. Dere sitter kanskje allerede med erfaring og data på e-post, men vanlige utfordringer med e-post er:

  • E-posten havner i spamfilteret
  • Kundens e-post er ikke tilgjengelig
  • Feilstavede eller utdaterte e-postadresser
  • E-post blir ofte ikke lest umiddelbart mens kundeopplevelsen er i tankene

SMS kan løse disse utfordringene og gi øyeblikkelige resultater og mer nøyaktige målinger. Kundeservice har allerede kundens telefonnummer etter den første kontakten. Derfor kan kundeservice enkelt sende ut kundetilfredshetsmålinger etter en telefon- eller chat-henvendelse uten å be om ytterligere informasjon. Faktisk har SMS en åpningsrate på 98%, samt en svarprosent på 45%, noe som betyr at du får kundedataene du trenger.

2. Smidig håndtering av klager

Det hender at kunder ikke er fornøyd med produktet, nettstedet eller kundeservicen de har mottatt. SMS er ypperlig til klagebehandling.

Minimer klager og negativ omtale
En misfornøyd kunde kan sende negative tilbakemeldinger direkte på SMS etter en samtale med deg. Da vil kundeservice enkelt få muligheten til å ta kontakt med kunden raskt så kundens klager kan løses før opplevelsen fører til negativ omtale eller en dårlige anmeldelser.

Øke kundelojalitet
En undersøkelse i 2020 påpekte det at 75% av kundene valgte å unngå et kjøpt eller avslutte avtalen de har med et selskap etter bare to negative opplevelser. Ved å bruke SMS til å følge opp kundens opplevelse eller håndtere klager, er det mulig å oppdage de negative erfaringene kundene har og agere før kunden velger andre alternativer. Dette fører igjen til forbedret kundetilfredshet!

3.Forbedre kundeservicen med SMS

Med SMS eller andre meldingskanaler, for eksempel WhatsApp eller RCS, kan du generelt forbedre kundeservice opplevelsen.

Praktiske kanaler for kunder
Dra fordel av kanalene som kundene allerede bruker og ønsker å bli kontaktet på. Gi kundene muligheten til å bli kontaktet på en rekke meldingsapper som gjør kundeserviceopplevelsen praktisk for dem. Du får bedre svarprosent og bedre tilfredshet.

Enkelt for din virksomhet
Med høy åpningsrate og smidige prosesser vil SMS gi deg en fantastisk mulighet til å forbedre din kundeservice.

 


Mer inspirasjon

Other sites